MAAKT HISTORIE DOOR TRENDY HORECA BIJZONDER!

 

EXCLUSIEVE EVENT LOCATIE

Maar er is meer.

Onze locatie is uitzonderlijk flexibel en multifunctioneel inzetbaar. Overdag zijn we een brasserie, met vergaderruimtes en een enorm buitenterrein, maar transformeren overdag en/of in de avond, ook naar een unieke event locatie.

U kunt bij ons terecht voor de volledige ontzorging van uw bruiloft, business event of (outdoor)festival. Er is comfortabele ruimte voor 50 tot 1000 gasten.

Ons team staat klaar om tijdens uw gastronomische experience de zintuigen van uw gasten te prikkelen.

 

PERSONAL (TOUCH)

Wij zagen destijds het enorme scala aan mogelijkheden die onze locatie biedt. Het prachtige amfitheater met groot grasveld, het terras op unieke hoogte en de authentieke ambiance door de brokstukken van de oude brug verwerkt in de diverse ruimtes.

Tijdens uw bezoek ervaart u zelf dat alles mogelijk is ‘onder de brug’. Weet u nog niet precies hoe u het wilt, laat u dan adviseren door ons professionele team.

Wij zorgen graag voor de culinaire en creatieve invulling van uw feest of event. Zo werken we samen met de beste lokale cateraars voor live cooking en BBQ, walking diners of een waar streetfood concept.

Uw feest is persoonlijk en dus uniek. Themafeest, Ibiza lounge of exclusieve inrichting met trendy design meubilair, wij hebben alle ruimte, vrijheid, ervaring en creativiteit in huis om uw feest tot een groot succes te maken. Hiervoor werken wij ook samen met een vast licht en geluid bedrijf voor alle soorten events zoals party’s, live-events, bruiloften, lezingen, …
Kortom, alles om jou event compleet te maken.

 

NEXT GENERATION HOSPITALITY

Op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor de organisatie van uw feest, evenement of congres? Wij combineren historie en horeca en behoren daarmee tot een van de uniekste locaties in België, vlak over de grens van Zuid-Limburg (NL).

Onder de Brug is uitermate geschikt als exclusieve feestlocatie. Alleen al door haar omgeving geeft het uw evenement een exclusieve uitstraling. De prachtige bunker is een bezienswaardigheid op zich. De industriële structuur van het gebouw, de Arena en het terras boven het water maken het plaatje compleet. Het uitzicht vanuit het balkon in de grote zaal en vanuit het terras is fenomenaal, dit gevoel zal u en uw gasten gedurende het feest dan ook niet meer verlaten.

De volledige ruimte biedt plaats voor 1000 gasten. Voor de kleinere feestjes, teamsessies en andere intieme gelegenheden staan wij u uiteraard ook tot uw beschikking.

 

OUTDOOR FEESTEN

Extra troef is ons amfitheater met naastgelegen grasveld: een
Open Air-Area die ruimte biedt voor zo’n 3000 gasten. Die zowel kan dienen voor een indrukwekkend ontvangst, een receptie, rookmomenten van uw gasten of een compleet outdoor Event.

Al met al, deze verborgen parel is gelegen op een uitstekende locatie en is klaar om in te spelen op de zintuigen van uw gasten.

 

WE WOULD LOVE TO MEET YOU

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Het is onze missie om u te verrassen met een creatief concept, geheel afgestemd op uw verwachtingen en budget.

 

FOTO’s

BRASSERIE
INDOOR EVENTS
OUTDOOR EVENTS
VERGADER RUIMTE

 

Onder de Brug bvba
Maastrichtersteenweg 212
3770 Vroenhoven
Contact: info@exoda.be
Tel: 0473 71 56 66